Segmen "Siapakah Nama Saya?"



Entry first pada tahun 2012..!

aq mulakan dengan bacaan Bismillah dan Assalaimualaikum..!

Ok... meh² nk cite sikit.. aq nie suka sangat tengok something yang kreatif dan produktif aaiitt pun bolehlah.. aq selalu gak usha² ccicutewatermark punye blog, ye r nnt leh tempah doll versi aq dan Tan Sri (boy aq lah) tuk wedding kami nnt (addoooi gatai plak).

Nie nak gtw nie sekarang ccicutewatermark de uat 1 segmen "Siapakah Nama Saya?" jom join nak?

Tarikh Bermula : 1hb - 6 hb January 2012  

meh tengok doll ccicutewatermark yang perlu diberi nama. 
:
:
:
:
:
:
taaraaa cantik tak?
oh mata mu bulat seperti Haliza

kulit mu mulus seperti Lisa Surihani

Rambut mu yang cantik bersinar seperti Shila Hamzah

Gaya mu yang menawan seperti Erra Fazira

Pipi mu merah malu² seperti Maya Karin

(ooopssh pasai pe lak meroyang nie)

Ok.. di sebabkan kecantikan doll nie.. aq nk bagi dia nama 

Dulcis 
(maksudnya sweet - bahasa latin)

cuba korang baca D U L C I S sodaap bunyinya.. maksud dia pun manis².. ejaan dia pun cantik..


Aq rasa segmen nie menarik sangat. so aq nk kongsi segmen nie gn kanak² riang ria rebena a.k.a orang tua hahahahaha..

AMLYN and NADIA

join tau..siapa tak join teramatlah rugi sebab siapa yang menang dapat doll versi muka korang tau..!
:
:
:
:
:
:
:
Okey lalink.. papaaaiiiii



THANKS Sudi Baca Entry Ini... Tekan LIKE jika SUKA... Bagi COMMENTS jika Menarik tau..! ;)

4 comments:

CCICute Design berkata...

tq..join segmen cci.. ^_^ oo salu ushar yerk...muehehe... cute nama tu..lain dr yg lain.. ^_^ good luck

Chuuky™ ͼ●,●ͽ berkata...

sme2.. yup slalu gk usha2 blog cci.. suka tgk hasil kerja cci.. increase your efforts yee!

Cik Cempaka berkata...

uikkk bahasa latin lagik..hebatt ^^

Chuuky™ ͼ●,●ͽ berkata...

hahahha... tibe2 terlihat nama 2.. cam tertarik je ejaan dia.. bila di translate not bad sweet² gitu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...