Kutip Duit bila Login BLOG


Korang tahu tak dengan Login Blog je korang boleh tambah pendapatan?

Kepada yang tidak tahu terutama yang baru nak berjinak dengan dunia blog nie meh aq cite ckit..

Cam nie tau.. tuk menambahkan pendapat yang tanpa mengeluarkan modal korang mestilah mendaftarkan diri luh... seperti tiga website di bawah..

klik pada setiap slide kat bawah yee
:
:













MESTI KLIK SLIDE DI ATAS UNTUK MAKLUMAT LANJUT DAN DAPAT HADIAH PERCUMA


PROCEDURE

1- Register (just klik slide / picture di atas)
2- Comfurm your register at your Email
3- Login at Website
4- Update your profile
5- Go to Add ad / Get Code (copy the code) - short key for copy CTRL+C
6- Go to your Blog - Design - Add Gadget (HTML/JavaScript)
7- Paste Code - short key for paste CTRL+V
8- Finish


Korang just letak iklan je da dapat duit kan.. senang je kan..?.. Than, nanti bila ada orang klik iklan yang korang letak kat blog korang tu earning korang akan bertambah, bertambah dan bertambah..

Tapi xde r sampai "durian runtuhkan".. today post ads tomorrow dah dapat duit.. memey dop r boh! x de orang yang berjaya dalam sekelip mata ok.. petik jari duit lari terkedek².. lain r kalau korang DOREMON.

korang mesti banyak bersabar tunggu setahun or up lagi kan.. baru nampak hasilnya OK bebeh! 



"Sikit² lama² jadi bukit yee"




THANKS Sudi Baca Entry Ini... Tekan LIKE jika SUKA... Bagi COMMENTS jika Menarik tau..! ;)

2 comments:

zOeY zAu YaH berkata...

sambil berblog leh dpt income kan hihi..

Chuuky™ ͼ●,●ͽ berkata...

yes2! 2 faedah berblog.. i sokong.. hahahahaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...