Hadiah Apa Tuk BIRTHDAY MOM tahun nie?

ASSALAMUALAIKUM....

OK.. hari ni 10.01.2012 adalah hari kelahiran my mOm yang ke-57 ok.. but maintan awek muda ok.. 

Beberapa minggu kebelakangan ni aq tercari², memcari², bercari² dan segala cari² r apa hadiah aq nk bagi kat My mOm tahun nie..

Semua Blog, Website dan Facebook yang ada jual barang Female aq terjah terutama yang de uat SALE.. al-maklumlah fenomena YES time 2.. penat tau cari bila de yang berkenan terlebih bajet and Sold Out plak.

Time p shopping aq terjumpa 1 kedai di Time Square nie.. tgk cam cantik² je koleksinya.. aq terjah masuk je r dengan tangan kiri kanan penuh dengan paper beg (ye r da nama MEGA SALE rugi tau x shopping byk²). 

AQ : Appa cantik x yang nie? 

BF : Hemmm..cantik r gk

AQ : Yang nie gn yang tu mana lagi cantik?

BF : Dua² cantik.. ambil je r yang mana pun (dengan muka letih dan lapar)

AQ : Tapi yang atas tu pun cantik gak kan appa?

BF : Hemmm..yeeeee

AQ : Warna pe yang sesuai gn ma erk? hitam ke? Cream ke? Hijau ke? x kan pink lak kan appa..

BF : Amma nie nk bli tuk ma ke tuk sendiri.. (muka dah cam Shark)

-----------------------------------------------------------------after 30 minute-----------------------------------------------------------------

BF : Amma cepat ckit boleh x? lapa nie. ke nak mkn paper beg ari nie

AQ : Alaaa..jap r ngah fikir nie..

BF : Ambik je r yang tu? tu pun ok gk gn ma.. (dengan muka x ikhlas)


So.. aq da belikan present tuk My mOm.. hope My mOm like²²²².. although not original and not expensive but i hope that mOm like it..mmmuuuaaaahhh....

Meh² nak tunjuk hadiah yang aq nk bagi kan My mOm
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

cantik x? bukan cadar ok i tanya beg tu cantik x? cakap r cantik please...!!!




THANKS Sudi Baca Entry Ini... Tekan LIKE jika SUKA... Bagi COMMENTS jika Menarik tau..! ;)

2 comments:

Saya Nak Kate berkata...

Tak...haha..INI LAGI CANTEKKK!!

Chuuky™ ͼ●,●ͽ berkata...

haa.. ok.. da tgk da.. not bad.. cam best je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...