Indah Mata Memandang


Cam best je kan tempat nie, tapi kalau dapat p lagi..lagi..lagi.. bestkan.. nie kat Bora-Bora Island yang terletak di French Polynesia.. tempatnye cantik, nyaman, sejuk, tenang, menarik dan tetarik sangat²²²..

1 day kalau duit aq da berkepok² xmuat bank nk simpan.. aq nk p tempat nie nk bawak semua family aq datang kt sini.. 1 time tgk pic nie pn aq da ase teruja, klu kaki aq tul² pijak kt sana xtau pe jd maaa... 
mybe kaki bertukar spring (terlopat² seronok sgt)
mybe jd bisu sekejap (teruja sampai x terkata)
mybe jadi pantung (xpercaya dpt p cna)


kat Malaysia xde ke tempat cm nie? 


P/S = klu r de sekarang gk aq nk kemas brg nk 
terjah tempat tu..



THANKS Sudi Baca Entry Ini... Tekan LIKE jika SUKA... Bagi COMMENTS jika Menarik tau..! ;)

Beragan Beragin di Siang Hari



Addooii ble tgk orang kahwin, teringin nk kahwin gk.. tp nk uat cm ne seru xsampai² agi,,. 

Tapi ble tgk je kawan² or selebrite² kat dalam tv kahwin.. automatic aq kan tersenyum,, seronoknye!!!

Tapi mesti aq malu² nnt klu betul majlis perkahwinan aq nnt.. aq kan pemalu,, ceewaahh..

________________________________________________________


♥-Kalau boleh nanti aq nak semua FAMILY (Ma & Abah) hadir dan bergembira

♥-Kalau boleh nanti semua HANTARAN aq nk deko sendiri

♥-Kalau boleh nanti SOUVENIR aq nak tempah special puyer yang terukir nama aq dan sidia bersama lukisan cartoon aksi chomel kami.. hehehhe

♥-Kalau boleh nanti PELAMIN aq nk yang cam sangkar burung 
(putih merah)

♥-Kalau boleh nanti aq nk semua BFF aq datang dan menjadi dayang 
(bawa hantara & Flower girlzs) bersama baju yang chatek dan sama..

♥-Kalau boleh nanti aq nak MAKEUP yang neutral tp over kat bahagian mata 
(ala² arab ckit)

♥-Kalau boleh nanti aq nak BAJU RESEPSI yang chatek dan direka khas tuk kami

♥-Kalau boleh nanti aq nak PHOTOGRAPHER snap gambar cantik² 

♥-Kalau boleh nanti aq nak time AKAD NIKAH aq nk pakai macam nie
:
:

 tapi bertudung

________________________________________________________

Tapi semua 2 belum tentu aq dapatkan? 
Tapi x pe aq x kisah hidup mesti dimulakan dengan berangan dulukan? 

Tapi yang paling penting aq nk tengak semua orang 
BERSATU, GEMBIRA dan BAHAGIA. 




P/S : BAK KATA KAWAN AQ "Beragan tak pe tak guna duit."



THANKS Sudi Baca Entry Ini... Tekan LIKE jika SUKA... Bagi COMMENTS jika Menarik tau..! ;)

So Sweet..!

Pre Wedding Nurul Shuhada & Amir

video

aq suka tengok video nie.. best.!! sweet gler.. susah beb nk uat video cm ne perlu ambik masa yg lame.. tuk hasilkan video nie bkn just record je tp kena snap picture 1 by 1..so, dr picture 1 by 1 combine jadi 1 video... cerdit tuk CST Production..!.

________________________________________________

Nanti aq pn nk video cm nie gk leh x? 



THANKS Sudi Baca Entry Ini... Tekan LIKE jika SUKA... Bagi COMMENTS jika Menarik tau..! ;)

My Birthday tutuuuttt

16 sep – my birthday  -  malaysia day...

This year ktorg (5 org) celebrite birthday at Genting (plan nk p pangkor tp smue chalet, hotel, resort full).. so place paling dekat kt atas cna gk ah..

Yg best tahun nie birthday aq di meriahkan dengan letupan bunga api.. korg dpt? X kan.... ahhahaha.. 1 genting – 1 malaysia plak gembira celebrite birthday aq.

Yg special dapat masuk Outdoor Thema park free of cash je mlm 2 (kira aq blanje cmue org (‘p’) perasan lebih)

Yg boring ble nae cable car (sje nk trai nae, nk tgk permandangan), tag turun 2 ok agi happy je, tp ble nk nae (ke puncak genting smula) aduuusshh 2 jam beratur, gler ramai org.. da hilang segala mood..

But im happy coz still can celebrite with my hubby...

taaarraa...!! finally aq dpt gk camera nie.. da xmau gne camera besar da.. yg nie agi best kecil, ringan n chomel...!!! tq MOHD AZRANSYAZWAN KAMARAZAMAN mmmuuaahh luv u!




THANKS Sudi Baca Entry Ini... Tekan LIKE jika SUKA... Bagi COMMENTS jika Menarik tau..! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...