Video Butaq awek Buciq



Haaaa.... otak yellow.. pantang tgk title “VIDEO” laju je p klik nooo.. hahaha

Ini video bukan pe.. assingment aq bagi subjek Audio Video Digital yang bertajuk “ME, MYSELF & I”

Condition for this assingment, student must be act out and direct sendiri ok.. nasib camerawoman boleh minta tolong orang lain kalau x mmg sewel ting tong nk hasilkan video nie.. Meh² aq nk present my assingment yang gler poooyyooss...

video
(p/s : ada masalah teknikal ckit - kite x bucit kte butaq je.. skirt 2 tibe2 gelembong time shot.. kite tetap salahkan skirt gk.. buuzz)


maaalluu weii selalu pilih je actres, terangkan storyline, tunjuk storyboard n mengarah je kje.. yg nie lain dari yang lain ambik ko rasakan! Bbbuuzzzz

hoo aallorr.. aq tau lecture En.Suhaimi (ceeewaahh glamour gitu) sje nk bagi student² kesayangannya famous..!

But, finally assingment aq siap and submit on the time.. walaupun x gempak aq x kisah janji siap.. wwwuuuhuuu!



WALAUPUN SUSAH UJIAN YANG DITERIMA, HARUNGILAH DENGAN SENYUMAN..!





THANKS Sudi Baca Entry Ini... Tekan LIKE jika SUKA... Bagi COMMENTS jika Menarik tau..! ;)

MESRA itu Wajib, Wajib itu MESRA..



Mari lah mari kite berMESRA...Oooppshh... ttuuutt black screen.. Jangan nk fikir kotor ok.. nyah virus nyah! Buuzzz..

MESRA adalah nama femilies untuk MESRA ACADEMY / MESRA INSPIRA ENTERPRISE.. tau x pengkhidmatan pe yg disediakan?

  •      Kelas Komputer
  •      Kelas Inggeris dan komunikasi 
  •      Kelas Membaik Pulih Perisian Komputer & Telefon
  •      Internet Center
  •      Kelas Adobe Photoshop
  •      Servis Komputer / Laptop
  •      Jualan Komputer / Laptop 
  •      Etc.......
Walaupun byk kje kne buat tapi aq happy dan MESRA kje di MESRA. Kat situ kami diajar kje dgn cara sistem kekeluargaan.. so xde stress², dengki, kianat dan  segala sepupu sepapat yg kotor dan busukk..

Aq plak klu de free time wajib bertadang ke MESRA walaupun dah resign sbb continue study, but time sem break aq boring² duk main golek² guling² sorg kat umh better aq part time je.. MESRA lah port yg slalu aq terjah dgn muka kesian mintak kje.. hehehehe..

SMS dgn BOS :: Maxis to Digi ::

AQ : K.iera esok oghe jd buat partime di MESRA deh.. kne masuk kje kul brape?

BOS : Ok marilah. Aallooo marilah kul 10 ke kul brape pun x pyh nk skema sgt kje partime je x suruh sapu sampah pun..
(hahhahah... ayat paling best, sempoiii aq mmg liat bangun pagi pun) 

Aq partime 2 week je pun.. Hari last aq kje BOS masak Nasi Ayam sedap wwooo (hari² mmg bos masak pun semua staff wajib makan kat dapur x digalakkan makan kat luar) mmg gemok aq jadinya.. pastu de lak sesi Fotografi.. ceewaahh clas gitu jah.. so 1 2 3 cliiicckk!!!


BOS dgn STAFF dah 1 kepala.. yg pening CUSTOMER & STUDENT time nie bising mengalahkan pasar malam.. da lupa nak melayan diorg.. Sorry cikgu² cmue biol bila jumpe camera..


Nie BOS² besar / Owner MESRA ACADEMY.. Abg Joe, Kak Iera dan Mr Amer (bos paling garang).. diorg byk tolong aq.. Jasa mu akan ku kenang.. ceewwah lapookk! Serius wei diorg mmg baik.. aq berharap 1 day aq kje kt tempat lain aq akan dapat BOS² macam Abg Joe n K.iera.. sseeemmmpppooiii...



HATI SENANG, PERUT KENYANG, DIET HILANG.. mmmmuuuaaahhh..!







THANKS Sudi Baca Entry Ini... Tekan LIKE jika SUKA... Bagi COMMENTS jika Menarik tau..! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...