Beragan Beragin di Siang Hari



Addooii ble tgk orang kahwin, teringin nk kahwin gk.. tp nk uat cm ne seru xsampai² agi,,. 

Tapi ble tgk je kawan² or selebrite² kat dalam tv kahwin.. automatic aq kan tersenyum,, seronoknye!!!

Tapi mesti aq malu² nnt klu betul majlis perkahwinan aq nnt.. aq kan pemalu,, ceewaahh..

________________________________________________________


♥-Kalau boleh nanti aq nak semua FAMILY (Ma & Abah) hadir dan bergembira

♥-Kalau boleh nanti semua HANTARAN aq nk deko sendiri

♥-Kalau boleh nanti SOUVENIR aq nak tempah special puyer yang terukir nama aq dan sidia bersama lukisan cartoon aksi chomel kami.. hehehhe

♥-Kalau boleh nanti PELAMIN aq nk yang cam sangkar burung 
(putih merah)

♥-Kalau boleh nanti aq nk semua BFF aq datang dan menjadi dayang 
(bawa hantara & Flower girlzs) bersama baju yang chatek dan sama..

♥-Kalau boleh nanti aq nak MAKEUP yang neutral tp over kat bahagian mata 
(ala² arab ckit)

♥-Kalau boleh nanti aq nak BAJU RESEPSI yang chatek dan direka khas tuk kami

♥-Kalau boleh nanti aq nak PHOTOGRAPHER snap gambar cantik² 

♥-Kalau boleh nanti aq nak time AKAD NIKAH aq nk pakai macam nie
:
:

 tapi bertudung

________________________________________________________

Tapi semua 2 belum tentu aq dapatkan? 
Tapi x pe aq x kisah hidup mesti dimulakan dengan berangan dulukan? 

Tapi yang paling penting aq nk tengak semua orang 
BERSATU, GEMBIRA dan BAHAGIA. 




P/S : BAK KATA KAWAN AQ "Beragan tak pe tak guna duit."



THANKS Sudi Baca Entry Ini... Tekan LIKE jika SUKA... Bagi COMMENTS jika Menarik tau..! ;)

2 comments:

chipchoponline berkata...

Semoga cita - cita dan keinginannya nak tercapai..

saya cma mau share link aja semoga bisa bermanfaat dan bisa berteman..

http://chipchoponline-chipchoponline.blogspot.com/

thanks yahhh

Chuuky™ ͼ●,●ͽ berkata...

tq dear... harap mcm 2.. u pn sme gk.. hope sgala impian n agan-agan u menjadi nyata..

welcome..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...